geen artikelen Uw bestelling (0) Nog geen producten toegevoegd! verzending: € 0,-
Meer weten? Bel direct! +31 (0)543 532848
  • Home
  • Retourneren

Retourneren

U heeft een bedenkperiode van 14 dagen na ontvangst van uw bestelde artikel. In deze periode kunt u de koopovereenkomst zonder opgaaf van redenen herroepen (ontbinden) en uw bestelde producten retourneren.

De bedenktijd is bij bepaalde producten niet van toepassing:
» Maatwerk zoals samengestelde fietsen en/of speciaal bestelde geometrie
» Producten met een duidelijk persoonlijk karakter;
» Fietsen en producten die speciaal voor u besteld zijn.

Producten die U retourneert dienen ongebruikt, onbeschadigd en origineel verpakt te zijn (inclusief labels) anders kunnen wij de producten niet accepteren. De producten kunt u kosteloos retourneren in onze werkplaats*. Indien op voorraad kan direct het artikel worden omgeruild of eventueel U geld worden teruggegeven. U dient uw factuur wel mee te nemen.

Wilt U het artikel retourneren per post dan verzoeken wij u eerst een email te sturen naar info@altissimo-bikes.com. Vermeld altijd U order of factuur-nummer in uw communicatie naar ons.

Na ontvangst van uw email sturen wij U een retourformulier toe. U kunt deze invullen en samen met het product naar ons terug sturen.

Het pakket moet deugdelijk verpakt worden en voldoende gefrankeerd zijn. Niet of onvoldoende gefrankeerde pakketten worden niet geaccepteerd. Mocht er sprake zijn van een fout of valt een artikel onder garantie, dan worden de verzendkosten achteraf vergoed.

* Hoewel wij voor orders boven de € 100,- geen verzendkosten berekenen, worden er uiteraard wel kosten gemaakt om deze te versturen. Stuurt u producten terug of levert u deze in in onze winkel en komt uw orderbedrag daardoor onder de € 100,- dan worden er alsnog  €6,50 verzend- en administratiekosten in rekening gebracht.

Contactformulier

Als u meer wilt weten, vragen wij u het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

* Deze velden zijn verplicht
Beleef de Altissimo Experience